Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Media

Nieuwspresentatie:
Neutraliteit, deskundigheid en persoonlijkheid. Hoe stop je dat in 30 seconden. Hoe ben je relevant en relativerend. Inlevend en meelevend. Bestand tegen stress , meester van de techniek, het interview en de improvisatie. Betrouwbaar en kwetsbaar. Rustpunt en referentiepunt. En dat, iedere dag, rechtstreeks, om 19 uur.

Interview/talk/debat:
Het ideale gesprek. Hoe bereid je het voor. Hoe bouw je het op. Hoe luister je, improviseer je, imponeer je en laat je de gast toch stralen. Hoe breng je inzicht, rust en spanning tegelijk. Hoe ben je grappig maar ook dienstig. Animeren en anticiperen. Amuseren en informeren.

Tv presentatie algemeen:
Wat is het verschil tussen 30 seconden en 30 jaar tv? Pertinente praktijk en gecorrigeerde oefening. Een gerichte visie en een flexibele houding. Gedegen spreektalent en sterke luistervaardigheid. Gevoelige timing en gepaste dosering. Aardigheid en aaibaarheid.

Liveverslaggeving:
De essentie in 2 minuten. De materie, de omstandigheden en de techniek de baas. Gevat en geïnformeerd . Nauwgezet en breed gekaderd. Inzichtelijk, ingevoerd en indringend.

Showpresentatie:
Dosering en improvisatie. Spraak- en luistervaardigheid. Spanningsopbouw en spelinzicht. Interview en interactie. Timing en temporisatie. Pertinente praktijk. Gerichte oefening. Met multi- camera , research, montage, live- uitzending.

Klanten getuigen

  • ,,To the point, prettig en met meetbare vooruitgang. Een droom’’.
    Tom Coninx
  • ,, Direct bruikbaar, positief kritisch en resultaatsgericht. Van levensbelang voor wie op lange termijn denkt.’’
    Birgit Van Mol
  • ,,Een must voor wie vooruit wil.’’
    Maarten Breckx