Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Ondernemer

Professioneel communiceren:
Wat zeg je. Hoe zeg je het. En hoe zorg je dat het resultaat heeft. Meetbaar in cijfers en voelbaar. Bij jezelf, medewerkers of klanten. De boodschap maken, aanscherpen, overbrengen en verkopen. Met plezier en succes.

Mediatraining:
Wat doe je voor een camera. Hoe dien je de journalist, de kijker, maar ook jezelf. Een boodschap maken en brengen die doordringt en oplevert. Hoe vind je je gemak, je woorden en het gewenste resultaat in alle omstandigheden.

Netwerken:
Niet wat, maar wie je kent. En hoe je die leert kennen. Hoe kan je anderen voor je inschakelen. Hoe kan je contacten gebruiken zonder dat ze zich gebruikt voelen. Hoe kan je op publieke gelegenheden je persoonlijke of zakelijk doelen realiseren.

Public Speaking:
Hoe spreek je voor 100 zoals je spreekt voor 1. Hoe vind je de ideeën, de woorden, het gemak en de gewenste uitkomst. Spreken voor veel meer: meer mensen, meer plezier en meer resultaat.

Crisiscommunicatie:
Wat zeg je als het misgaat. En hoe zorg je ervoor dat het niet zo ver komt. Een sterk plan, een juiste reflex, een beproefde oplossing. Van tevoren bedacht, uitgewerkt en ingeoefend. Het kan je maken of breken.

Klanten getuigen

 • ,, Krachtig en inspirerend. Met direct resultaat.’’
  Prof. Steven Van Belleghem ‐ Vlerick Management School
 • ,, A master at his craft. A true life saver.’’
  Andrew Elliot ‐ Toyota
 • ,, 110 % rendement. ’’
  Jef Peeters, Ex Vice President Coca Cola ‐ Europa ziekenhuizen
 • ,,Een absolute aanrader voor communicatie- maar zeker ook voor carrièrecoaching.’’
  Erwin Jansen ‐ These Days, Young & Rubicam