Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Politicus

Onderhandelen:
Geven wat je kan, krijgen wat je wil. Een win-win- zonder schade voor de ander of jezelf. Respectvol, soepel en doelgericht. Met groot gemak, maar vooral met gewenst resultaat.

Debat:
Hoe krijg je het gezegd, verdedigd en beklijvend overgebracht: je eigen overtuiging, maar ook wat de mensen willen. Overtuigend en overdacht. Gecontroleerd maar gevoelig. Van overleven naar overwinnen in de arena van het gelijk.

Mediatraining:
Wat doe je voor een camera? Hoe dien je de journalist, de kijker, maar ook jezelf. Een boodschap maken en brengen die doordringt en oplevert. Hoe vind je je gemak, je woorden en uiteindelijk: het gewenste resultaat.

Persoonlijke impact:
Hoe vergroot je jouw eigen talent en resultaat? Hoe versterk je jouw zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Je eigen sterktes optimaliseren en aanscherpen. Het beste in jezelf constant beschikbaar en bruikbaar. Levenslang plezier en effect.

Public speaking:
Hoe spreek je voor 100 zoals je spreekt voor 1. Hoe vind je de ideeën, de woorden, het gemak maar ook de gewenste uitkomst. Spreken voor veel meer: meer mensen, meer plezier en meer resultaat.

Speech schrijven:
Het bedenken en uitwerken van een beklijvende boodschap. Yes you can! Dat het makkelijk uitspreekt, maar ook aanspreekt. De juiste woorden, de geschikte ideeën, de gedroomde impact.

Verkiezingsprogramma:
Hoe val je op tussen folder en Facebook. Waarvoor kies je zodat jij kan worden verkozen. Hoe beslis je wat er moet gebeuren en zorg dat het ook gebeurt. Strategie en tactiek. Visie en praktijk. Kiezen om verkozen te worden.

Klanten getuigen

 • ,,Inzicht en vaardigheid in mediazaken met levenslange return."
  Prof. dr. Lode Vereeck
 • ,, Slimme analyse, verhelderende expertise en direct resultaat.’’
  Bart De Wever
 • ,, Praktisch, no nonsense en concreet.’’
  Cathy Berx
 • ,, Kennis van zaken, gedrevenheid en blijvend resultaat.’’
  Rob Beenders