Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Alle coachings

Public speaking

Hoe spreek je voor 100 zoals je spreekt voor 1. Hoe vind je de ideeën, de woorden, het gemak maar ook de gewenste uitkomst. Spreken voor veel meer: meer mensen, meer plezier en meer resultaat.

Persoonlijke impact

Hoe vergroot je jouw eigen talent en resultaat? Hoe versterk je jouw zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Je eigen sterktes optimaliseren en aanscherpen. Het beste in jezelf constant beschikbaar en bruikbaar. Levenslang plezier en effect.

Mediatraining

Wat doe je voor een camera? Hoe dien je de journalist, de kijker, maar ook jezelf. Een boodschap maken en brengen die doordringt en oplevert. Hoe vind je je gemak, je woorden en uiteindelijk: het gewenste resultaat.

Debat

Hoe krijg je het gezegd, verdedigd en beklijvend overgebracht: je eigen overtuiging, maar ook wat de mensen willen. Overtuigend en overdacht. Gecontroleerd maar gevoelig. Van overleven naar overwinnen in de arena van het gelijk.

Onderhandelen

Geven wat je kan, krijgen wat je wil. Een win-win- zonder schade voor de ander of jezelf. Respectvol, soepel en doelgericht. Met groot gemak, maar vooral met gewenst resultaat.

Speech schrijven

Het bedenken en uitwerken van een beklijvende boodschap. Yes you can! Dat het makkelijk uitspreekt, maar ook aanspreekt. De juiste woorden, de geschikte ideeën, de gedroomde impact.

Verkiezingsprogramma

Hoe val je op tussen folder en Facebook. Waarvoor kies je zodat jij kan worden verkozen. Hoe beslis je wat er moet gebeuren en zorg dat het ook gebeurt. Strategie en tactiek. Visie en praktijk. Kiezen om verkozen te worden.

Nieuwspresentatie

Neutraliteit, deskundigheid en persoonlijkheid. Hoe stop je dat in 30 seconden. Hoe ben je relevant en relativerend. Inlevend en meelevend. Bestand tegen stress , meester van de techniek, het interview en de improvisatie. Betrouwbaar en kwetsbaar. Rustpunt en referentiepunt. En dat, iedere dag, rechtstreeks, om 19 uur.

Interview/talk/debat

Het ideale gesprek. Hoe bereid je het voor. Hoe bouw je het op. Hoe luister je, improviseer je, imponeer je en laat je de gast toch stralen. Hoe breng je inzicht, rust en spanning tegelijk. Hoe ben je grappig maar ook dienstig. Animeren en anticiperen. Amuseren en informeren.

Tv presentatie algemeen

Wat is het verschil tussen 30 seconden en 30 jaar tv? Pertinente praktijk en gecorrigeerde oefening. Een gerichte visie en een flexibele houding. Gedegen spreektalent en sterke luistervaardigheid. Gevoelige timing en gepaste dosering. Aardigheid en aaibaarheid.

Liveverslaggeving

De essentie in 2 minuten. De materie, de omstandigheden en de techniek de baas. Gevat en geïnformeerd . Nauwgezet en breed gekaderd. Inzichtelijk, ingevoerd en indringend.

Showpresentatie

Dosering en improvisatie. Spraak- en luistervaardigheid. Spanningsopbouw en spelinzicht. Interview en interactie. Timing en temporisatie. Pertinente praktijk. Gerichte oefening. Met multi- camera , research, montage, live- uitzending.

Professioneel communiceren

Wat zeg je. Hoe zeg je het. En hoe zorg je dat het resultaat heeft. Meetbaar in cijfers en voelbaar. Bij jezelf, medewerkers of klanten. De boodschap maken, aanscherpen, overbrengen en verkopen. Met plezier en succes.

Netwerken

Niet wat, maar wie je kent. En hoe je die leert kennen. Hoe kan je anderen voor je inschakelen. Hoe kan je contacten gebruiken zonder dat ze zich gebruikt voelen. Hoe kan je op publieke gelegenheden je persoonlijke of zakelijk doelen realiseren.

Crisiscommunicatie

Wat zeg je als het misgaat. En hoe zorg je ervoor dat het niet zo ver komt. Een sterk plan, een juiste reflex, een beproefde oplossing. Van tevoren bedacht, uitgewerkt en ingeoefend. Het kan je maken of breken.

Assertiviteit

Zeggen wat je wil, hoe je het wil. Weten wat je wil. En het uiteindelijk krijgen ook. Met respect voor de ander maar ook voor je eigen wensen en grenzen. Moeiteloos opkomen voor, en realiseren van: wat je wil.

Motivatie

De kracht om te doen en te laten doen. De motor om te veranderen en te verbeteren. Hoe zet je dingen in beweging, bij jezelf en de anderen. Hoe realiseer je meer inzet en ook meer afzet. Hoe maak je het makkelijk en mogelijk.

Timemanagement

Gedaan hebben. Gedaan krijgen. Tijd winnen voor belangrijke zaken. De kleine dingen achter de rug om de grote te kunnen gaan doen. Tijd maken, krijgen en kunnen geven. Meer en beter leven. Controle over je agenda en je bestaan.