Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Privépersoon

Persoonlijke impact:
Hoe vergroot je jouw eigen talent en resultaat. Hoe versterk je jouw zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Je eigen sterktes optimaliseren en aanscherpen. Het beste in jezelf constant beschikbaar en bruikbaar hebben. Levenslang plezier en effect.

Public speaking:
Hoe spreek je voor 100 zoals je spreekt voor 1. Hoe vind je de ideeën, de woorden, het gemak en de gewenste uitkomst. Spreken voor veel meer: meer mensen, meer plezier en veel meer resultaat.

Assertiviteit:
Zeggen wat je wil, hoe je het wil. Weten wat je wil. En het uiteindelijk krijgen ook. Met respect voor de ander maar ook voor je eigen wensen en grenzen. Moeiteloos opkomen voor, en realiseren van: wat je wil.

Motivatie:
De kracht om te doen en te laten doen. De motor om te veranderen en te verbeteren. Hoe zet je dingen in beweging, bij jezelf en de anderen. Hoe realiseer je meer inzet en ook meer afzet. Hoe maak je het makkelijk en mogelijk.

Timemanagement:
Gedaan hebben. Gedaan krijgen. Tijd winnen voor belangrijke zaken. De kleine dingen achter de rug om de grote te kunnen gaan doen. Tijd maken, krijgen en kunnen geven. Meer en beter leven. Controle over je agenda en je bestaan.

Klanten getuigen

 • ,, Het beste in jezelf. In alle omstandigheden beschikbaar. Essentieel en indrukwekkend.’’
  Anja Stas ‐ Zoo van Antwerpen
 • ,, Bijzonder doeltreffend en uiterst relevant. In één woord: geweldig.’’
  Dick Van Laere
 • ,,Meer zelfvertrouwen, meer overtuigingskracht, meer gemak en meer efficiëntie. De beste in de sector.’’
  Eric Bruyninckx
 • ,, Scherpe analyse en daadwerkelijke remedie.’’
  Michel Verbeelen ‐ Verrax