Succes Coaching - strategisch communicatieadvies & mediatraining

Veelgestelde vragen

Wat zijn de resultaten?

De tevredenheid van aanpak en resultaat bij onze klanten bedraagt 98%.

Waar wordt een coaching gegeven?

Onze coachings vinden plaats in onze kantoren in Antwerpen of op verzoek op een locatie van uw keuze.

Hoe lang duurt een coachingtraject?

Een gemiddeld coachingtraject hangt af van behoefte, leersnelheid en huidig niveau. Daarom is het vaak moeilijk om vooraf een specifieke lengte te bepalen. Op basis van onze ervaring kunnen we stellen dat een gemiddeld traject tussen de drie en vijf sessies bedraagt.

Is het mogelijk om specifiek door Jo De Poorter gecoacht te worden?

Dat kan. Indien hij beschikbaar en geschikt is voor het onderwerp van uw vraag. Gezien zijn drukbezette agenda is dat niet altijd op korte termijn haalbaar. In specifieke onderdelen raden wij ook onze andere specialisten aan die meer expertise hebben in dat bepaalde gebied.

Wat voor resultaat mag ik verwachten?

Het soort resultaat kan variëren van een verbeteren of verwerven van een communicatie- of persoonlijke of managementvaardigheid tot realiseren van een nieuwe carrière- of levensfase.

Wat is het verschil tussen een coaching en en training?

Een coaching is 1 op 1. Een training is 1 op meerdere.

Door wie wordt de coaching gegeven?

Onze coachings worden gegeven door experts die zowel onderlegd zijn in het onderwerp als in de didactiek . Het zijn deskundigen die putten uit hun eigen opleiding, praktische ervaring en constante bijscholing.

Hoe werkt een coaching?

Een coaching is een individuele en op maat gesneden interactie tussen coach en coachee. De coaching gebeurt in sessies van een dagdeel waarin we eerst een analyse maken van uw profiel, situatie en behoefte. Daarna ontwikkelen we een gepersonaliseerde strategie waarin u stap voor stap wordt begeleid, gestuurd en gecorrigeerd. Wij reiken concrete en hanteerbare technieken en vaardigheiden aan die u zich onmiddellijk eigen kan maken en direct kan toepassen. Op die manier helpen we u niet enkel uw doelstellingen precies te formuleren, maar ook te bereiken en te volbrengen.

Wat doet coaching precies?

Een coaching is een specifiek ontworpen instrument waarbij u vaardigheid, inzicht en resultaat bereikt in compacte en gerichte vorm en vooral: tijdsbestek . De coach kent de weg, de valkuilen en hindernissen. Hij wijst ze aan, laveert u erlangs en brengt u op de snelste en efficiëntste manier bij uw doel.

Wanneer kan ik coaching krijgen?

Onze coachings gebeuren op afspraak tijdens de kantooruren. Bij hoogdringendheid of noodzakelijkheid maken wij ons ook graag beschikbaar op andere momenten.

Hoe lang duurt een coachingsessie?

Een coachingsessie duurt een dagdeel. Naargelang van intensiteit en interactie kan de duurtijd licht variëren. Wij vragen klanten om in het agenda een halve dag uit te trekken.